Recept
« Terug naar recepten
Krab Hap India
PT20M
Krab Hap India
Een heerlijk krab hap india recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
- > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
India
Keuken:
Oosterse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Krab Hap India te bereiden
*Verhit de olie in een wajan / wok en bak het fenegriek (of mosterdzaad) tot het gaat p(l)offen.Dan doen we erbij de
knoflook-gember-pasta en fruiten die bruin.Dan de kunyit er over strooien,goed roeren en de kerrieblaadjes.
*Even goed doorbakken tot zich een heerlijke geur gaat verspreiden.Nu doen we de krab er door en de vissaus.
*Haal van het vuur af en roer de cocoscrême er door.
*Klaar om te serveren als bijgerechtje of als snack / hapje.
knoflook-gember-pasta en fruiten die bruin.Dan de kunyit er over strooien,goed roeren en de kerrieblaadjes.
*Even goed doorbakken tot zich een heerlijke geur gaat verspreiden.Nu doen we de krab er door en de vissaus.
*Haal van het vuur af en roer de cocoscrême er door.
*Klaar om te serveren als bijgerechtje of als snack / hapje.