Recept
« Terug naar recepten
Krabsalade met groene sla en pittige gedroogde tomatensaus
PT10M
Krabsalade met groene sla en pittige gedroogde tomatensaus
Een heerlijk krabsalade met groene sla en pittige gedroogde tomatensaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
receptenvandaag.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Krabsalade met groene sla en pittige gedroogde tomatensaus te bereiden
Meng de mayonaise met de ketchup, de pesto en de cayennepeper. Snijd de krab in stukjes, de bosuitjes in smalle ringen en de sla in fijne reepjes. Meng de sla met de uitjes.
Leg een plukje sla op de bodem van de 4 glazen. Druppel er wat saus over. Leg er een paar stukjes krab op. Druppel er weer wat saus op. Herhaal dit 3 of 4 keer tot de glazen vol zijn en eindig met saus.
Steek in elk glas een tacochip. Zet de glazen op 4 borden en leg de rest van de chips ernaast. Direct serveren.
Leg een plukje sla op de bodem van de 4 glazen. Druppel er wat saus over. Leg er een paar stukjes krab op. Druppel er weer wat saus op. Herhaal dit 3 of 4 keer tot de glazen vol zijn en eindig met saus.
Steek in elk glas een tacochip. Zet de glazen op 4 borden en leg de rest van de chips ernaast. Direct serveren.