Recept
« Terug naar recepten
Krabtartaar met avocado en mango
PT20M
Krabtartaar met avocado en mango
Een heerlijk krabtartaar met avocado en mango recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
210 kCal energie
4 Gram eiwit
14 Gram vet
17 Gram koolhydraten
4 Gram eiwit
14 Gram vet
17 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Alain, Allerhande 07 2011
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Krabtartaar met avocado en mango te bereiden
Snijd de surimiflakes in kleine blokjes (brunoise).
Snijd de avocado overlangs doormidden.
Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil.
Snijd het vruchtvlees brunoise.
Doe hetzelfde met de mango.
Rasp de gember en meng met de mayonaise.
Voeg het kerriepoeder toe.
Meng de kerriemayonaise met de surimi, avocado en mango.
Breng op smaak met citroensap, peper en zout.
Verdeel de surimitartaar in 4 porties en schep in elke serveerring 1 portie.
Duw goed aan en verwijder dan de ring, zodat er een mooi gevormd tartaartje op het bord ligt.
Garneer met een beetje tuinkers.
Snijd de avocado overlangs doormidden.
Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil.
Snijd het vruchtvlees brunoise.
Doe hetzelfde met de mango.
Rasp de gember en meng met de mayonaise.
Voeg het kerriepoeder toe.
Meng de kerriemayonaise met de surimi, avocado en mango.
Breng op smaak met citroensap, peper en zout.
Verdeel de surimitartaar in 4 porties en schep in elke serveerring 1 portie.
Duw goed aan en verwijder dan de ring, zodat er een mooi gevormd tartaartje op het bord ligt.
Garneer met een beetje tuinkers.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
fam zegt:
In de zomer met pasta erdoorheen en je hebt een lekkere salade bij de bbq.
E.H.Th Bronhorst-Hek zegt: