Recept
« Terug naar recepten
Krachtige bouillon met quenelles van koolvis en dragon
PT25M
Krachtige bouillon met quenelles van koolvis en dragon
Een heerlijk krachtige bouillon met quenelles van koolvis en dragon recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Krachtige bouillon met quenelles van koolvis en dragon te bereiden
Mix de koolvisfilet, de dragon, het eiwit, de room, peper en zout tot een gladde massa.
Maak met 2 koffielepels kleine eitjes van het mengsel en laat ze in kokend gezouten water een 2-tal minuten doorkoken tot ze vast aanvoelen.
Warm de bouillon op en verdeel deze over diepe warme borden, leg de visquenelles erin en versier met enkele dragonblaadjes.
Maak met 2 koffielepels kleine eitjes van het mengsel en laat ze in kokend gezouten water een 2-tal minuten doorkoken tot ze vast aanvoelen.
Warm de bouillon op en verdeel deze over diepe warme borden, leg de visquenelles erin en versier met enkele dragonblaadjes.