Recept
« Terug naar recepten
Krokant gebakken aardappeltjes
PT50M
Krokant gebakken aardappeltjes
Een heerlijk krokant gebakken aardappeltjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Donna Hay
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Krokant gebakken aardappeltjes te bereiden
Verwarm de oven voor op 200 graden C.
Dep de stukken aardappel droog met en theedoek, leg ze in een braadslee die je met siliconenbakpapier hebt bekleed en hussel ze met de olie, rozemarijn, salie en zout.
Zet ze 45 tot 50 minuten in de oven, of tot ze gaar en goudbruin zijn.
Serveer de aardappeltjes bij het kalfsvlees met olijven en pijnboompitten
Dep de stukken aardappel droog met en theedoek, leg ze in een braadslee die je met siliconenbakpapier hebt bekleed en hussel ze met de olie, rozemarijn, salie en zout.
Zet ze 45 tot 50 minuten in de oven, of tot ze gaar en goudbruin zijn.
Serveer de aardappeltjes bij het kalfsvlees met olijven en pijnboompitten
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
l.biermans zegt:
grtjs Lilian
slaatje zegt:
Hartelijke groetjes Gerda;););););)
bertal zegt:
Als het veel en grotere eters zijn, dan schil je er nog een paar bij.
Maar mij hebben ze geleerd.
lekker is maar een vinger lang.
succes met koken.:);)
m.v.g. Bert Allers
bertal zegt:
Ik reageer wat laa, maar op een of andere manier krijg ik niet alle reactie's binnen.
Fijn dat de aardappeltjes Zo lekker waren.:);)
succes met het koken.
m.v.g. Bert Allers