Recept
« Terug naar recepten
krokante maaltijsalade
PT25M
krokante maaltijsalade
Een heerlijk krokante maaltijsalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe krokante maaltijsalade te bereiden
maak de bonen schoon, kook ze in water met zout in 15 min beetgaar en spoel ze af met koud water. Maak de uien schoon en snijd ze in ringen. Was en halveer de tomaatjes. Hak de dille fijn. Bak de vissticks krokant volges de gebruiksaanwijzing. Meng de bonen met de tomaatjes, uienringen, olijven en dille. Breng de salade op smaak met azijn, olie , zout en peper en schep het op de borden. Leg de vissticks op de salade en serveer hem met stokbrood. Serveer eventueel wat remouladesaus bij de vissticks. Dunne sperziebonen zijn het lekkerst in deze salade.