Recept
« Terug naar recepten
krokante pastanestjes met schotse kwarteleitjes
PT15M
krokante pastanestjes met schotse kwarteleitjes
Een heerlijk krokante pastanestjes met schotse kwarteleitjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Schotland
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe krokante pastanestjes met schotse kwarteleitjes te bereiden
Verhit de frituurolie tot 180 graden. Vorm de verse spaghetti tot nestjes en zet ze eventueel vast met een pastasliert. Frituur de pastanestjes in 2 min goudbruin en krokant. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Maak de salade aan met de dragon, 2 eetl olijfolie, zout en peper. Pers de knoflook uit boven de mosterd. Meng de mosterd met de eidooier, de knoflook en de wijn. Voeg al kloppend heel langzaam de rest van de olijfolie toe. Snijd de radijs en de dille fijn, voeg dit toe aan de dressing en maak het op smaak met zout en peper. Verdeel de pastanestjes over de borden. Maak een bedje van de sla in de nestjes. Verdeel de schotse kwarteleitjes over de nestjes en maak het geheel af met de dressing.