Recept
« Terug naar recepten
Krokante scholfilet met stoomgroenten
PT25M
Krokante scholfilet met stoomgroenten
Een heerlijk krokante scholfilet met stoomgroenten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
500 kCal energie
32 Gram eiwit
8 Gram vet
72 Gram koolhydraten
32 Gram eiwit
8 Gram vet
72 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
allerhande
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Krokante scholfilet met stoomgroenten te bereiden
kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.dep de scholfilets droog met keukenpapier en bestrooi ze naar smaak met zout en peper.haal de scholfilets door de bloem,vervolgens door het ei en daarna door het beschuitkruim.Stoom de groenten gaar volgens de aanwijzing op de verpakking.Verwarm de olie in een grote koekenpan en bak de gepaneerde visfilets in 5 minuten op niet te hoog vuur goudbruin en gaar.Is je koekenpan niet zo groot,bak dan de vis in 2 keer.houd de gebakken vis warm onder aluminiumfolie.roer de dille door de gekookte rijst.Serveer de krokant gebakken visfilets met een schijfje citroen en de stoomgroenten.