Recept
« Terug naar recepten
Krokantje van krab met sint-jakobsvruchten
PT20M
Krokantje van krab met sint-jakobsvruchten
Een heerlijk krokantje van krab met sint-jakobsvruchten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Wout Bru.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Krokantje van krab met sint-jakobsvruchten te bereiden
1. Schil en pureer de avocado. Verkruimel het grootste deel van het krabvlees. Pel en snipper de sjalot. Snij de tomaatjes in stukjes. Vermeng en breng op smaak met citroensap, een snuifje suiker, peper en zout.
2. Rooster het brood en steek er plakjes uit. Bestrijk ze lichtjes met het krabmengsel.
3. Snij de sint-jakobsvruchten in plakjes. Schik ze op de toasts. Werk af met stukjes krab, een likje sojasaus en een plukje tuinkers
2. Rooster het brood en steek er plakjes uit. Bestrijk ze lichtjes met het krabmengsel.
3. Snij de sint-jakobsvruchten in plakjes. Schik ze op de toasts. Werk af met stukjes krab, een likje sojasaus en een plukje tuinkers