Recept
« Terug naar recepten
krokantjes met ananas en citroenmascarpone met framboos
PT30M
krokantjes met ananas en citroenmascarpone met framboos
Een heerlijk krokantjes met ananas en citroenmascarpone met framboos recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
kris van den Akker
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe krokantjes met ananas en citroenmascarpone met framboos te bereiden
snij de brickvellen in punten en bak ze in een pan met een scheutje olie tot de koekjes krokant zijn.
laat uitlekken op keukenpapier en bestrooi onmiddelijk met fijne suiker.
roer de lemoncurd en de suiker onder de mascarpone en zet koel weg.
schil de ananas en snij in kleine blokjes.
bak de ananas in een klontje boter met fijne suiker.
laat uitlekken en afkoelen in een vergiet.
snij de muntblaadjes in fijne reepjes.
maak op een mooi bord enkele torentjes met de krokantjes.
leg een 1/2 lepel mascorponecréme op het bord en daarop een koekje.
leg hierop een lepel créme en een lepel ananas daarop terug een koekje, eventueel herhalen.
lepel er enkele lepels frambozencoulis rond en werk af met bloemsuiker en enkele reepjes munt.
laat uitlekken op keukenpapier en bestrooi onmiddelijk met fijne suiker.
roer de lemoncurd en de suiker onder de mascarpone en zet koel weg.
schil de ananas en snij in kleine blokjes.
bak de ananas in een klontje boter met fijne suiker.
laat uitlekken en afkoelen in een vergiet.
snij de muntblaadjes in fijne reepjes.
maak op een mooi bord enkele torentjes met de krokantjes.
leg een 1/2 lepel mascorponecréme op het bord en daarop een koekje.
leg hierop een lepel créme en een lepel ananas daarop terug een koekje, eventueel herhalen.
lepel er enkele lepels frambozencoulis rond en werk af met bloemsuiker en enkele reepjes munt.