KookJij

Kruidenmengsel met Venkel voor Vis - Varkensvlees

Een heerlijk kruidenmengsel met venkel voor vis - varkensvlees recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Engeland
Keuken: Europese
Bron: Ainsley Harriott
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kruidenmengsel met Venkel voor Vis - Varkensvlees te bereiden

*Doe alles in de keukenmachine en draai hiervan een gladde en homogene kruidenpasta.
Dit is de hoeveelheid,die nodig is voor 500 gram vlees of vis

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Een mooie droge witte wijn zal goed aanslaan,evenals een droge rosé en een lichte rode wijn.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst