Recept
« Terug naar recepten
Kruidenmengsel met Venkel voor Vis - Varkensvlees
PT20M
Kruidenmengsel met Venkel voor Vis - Varkensvlees
Een heerlijk kruidenmengsel met venkel voor vis - varkensvlees recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
- > Sauzen & dressings - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Engeland
Keuken:
Europese
Bron:
Ainsley Harriott
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kruidenmengsel met Venkel voor Vis - Varkensvlees te bereiden
*Doe alles in de keukenmachine en draai hiervan een gladde en homogene kruidenpasta.
Dit is de hoeveelheid,die nodig is voor 500 gram vlees of vis
Dit is de hoeveelheid,die nodig is voor 500 gram vlees of vis
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Een mooie droge witte wijn zal goed aanslaan,evenals een droge rosé en een lichte rode wijn.