Recept
« Terug naar recepten
Kruidenmix - Creools
PT10M
Kruidenmix - Creools
Een heerlijk kruidenmix - creools recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
24 personen
Categorieën:
- > Sauzen & dressings - Koud
- > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Suriname
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Internet
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kruidenmix - Creools te bereiden
*Alle ingredienten goed door elkaar husselen.
*In een gesloten pot of doos bewaren. (Om een idee te krijgen hoeveel dit is : ± 1 kopje vol). Koel en donker.
Na ongeveer 3 mnd gaat het mengsel z'n kracht verliezen.
*In een gesloten pot of doos bewaren. (Om een idee te krijgen hoeveel dit is : ± 1 kopje vol). Koel en donker.
Na ongeveer 3 mnd gaat het mengsel z'n kracht verliezen.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Je gebruikt dit vooral bij gebakken vis (bv garnalen gestoofd in roomboter of olie) gerechten of gerechten van de grill of gumbo's