Recept
« Terug naar recepten
Kruidige krieltjes
PT20M
Kruidige krieltjes
Een heerlijk kruidige krieltjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
miriam .........
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
c1000 door mezelf aangepast
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kruidige krieltjes te bereiden
Verhit de olie in een wok en fruit de ui 5 minuten al omscheppend op een halfhoog vuur. Voeg de knoflook en de krieltjes toe en bak ze al omscheppend in 10-15 minuten mooi bruin en gaar. Schep 5 minuten voor het einde van de bereidingstijd de koriander, de komijn en peper en zout erdoor. Bestrooi de aardappeltjes vlak voor het serveren met de seroendeng. Lekker met een sateetje en sperziebonen.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Pouw J. zegt:
Niet zo moeilijk hoor. Ik bak ze altijd eventjes aan in de koekepan en doe ze dan in een ovenvaste schaal in de oven tot ze lekker krokant zijn.Beetje olifolie af en toe en dat wordt smullen.
Gr J:):);)
miriam2 zegt: