Recept
« Terug naar recepten
Tajine heerlijk gevuld met herfstgroenten en kwarteltjes
PT120M
Tajine heerlijk gevuld met herfstgroenten en kwarteltjes
We mogen ons verwachten op koude herfstdagen een goed gevulde tajine gerecht smaakt dan overheerlijk.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Tajine
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tajine heerlijk gevuld met herfstgroenten en kwarteltjes te bereiden
- Indien nodig de kwartels ontdoen van de ingewanden en deze goed spoelen en droogdeppen. Maak een marinade van de kruiden, leffe en olijfolie voeg de kwartels toe laat deze +/- 12 uur marineren. Pastinaak in grove stukken snijden, wortel in stukken snijden, ajuin grof snijden evenzeer de tomaten. Bak de drooggedepte kwartels aan alle kanten even bruin aan in olijfolie. Tajine goed opwarmen voeg een deel van de marinade toe en de kwartels. De groenten toevoegen zet het vuur op een klein pitje deksel op de tajine en laat nu alles maar heerlijk sudderen.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Hilde Dumont zegt:
Anna Koudys zegt:
Anna Koudys zegt: