Recept
« Terug naar recepten
Kruidige lamsballetjes
PT40M
Kruidige lamsballetjes
Een heerlijk kruidige lamsballetjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Kruidige lamsballetjes te bereiden
1. Laat het brood weken in lauw water en druk het goed uit; Pel en snipper 1 ui en de knoflook. Snipper het pepertje. Stoof de knoflook, ui en chilipeper even in de olie.
2. Laat de zongedroogde tomaten uitlekken. Snij ze in stukjes en kneed ze door het gehakt, samen met de kruiden, het ei, het brood en het uimengsel. Maak balletjes.
3. Snij de resterende uien in partjes en prik ze afwisselend met de balletjes op spiesjes. Gril ze rondom goudbruin.
2. Laat de zongedroogde tomaten uitlekken. Snij ze in stukjes en kneed ze door het gehakt, samen met de kruiden, het ei, het brood en het uimengsel. Maak balletjes.
3. Snij de resterende uien in partjes en prik ze afwisselend met de balletjes op spiesjes. Gril ze rondom goudbruin.