Recept
« Terug naar recepten
Kruidige scampi's
PT45M
Kruidige scampi's
Een heerlijk kruidige scampi's recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Kruidige scampi's te bereiden
1. Rasp de ui. Roer er olie, tomatenpuree, wijn, gember, dragon en geperste knoflook door. Kruid met peper en zout. Leg de scampi's in de marinade, dek de kom af met plasticfolie en laat 30 minuten marineren in de koelkast. Roer af en toe om.
2. Rijg de scampi's en tomaatjes afwisselend aan een met olie ingevet satéstokje. Leg ze in een ovenschaal, drupper er olijfolie over en zet ze zo'n 10 à 15 minuten in een op 200°C voorverwarmde oven. Serveer de brochetjes met komkommer-avocadosalade.
2. Rijg de scampi's en tomaatjes afwisselend aan een met olie ingevet satéstokje. Leg ze in een ovenschaal, drupper er olijfolie over en zet ze zo'n 10 à 15 minuten in een op 200°C voorverwarmde oven. Serveer de brochetjes met komkommer-avocadosalade.