Recept
« Terug naar recepten
Kruisbessenchutney
PT30M
Kruisbessenchutney
Een heerlijk kruisbessenchutney recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doriet Janssen
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
- > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kruisbessenchutney te bereiden
Maak de kruisbessen schoon en was ze goed. Schil de uien en snijd ze fijn, doe dit met de andere ingrediënten in een pan en laat het zachtjes aan de kook komen. Stamp met een purreestamper de vruchten stuk zodat het sap zich goed met de kruiden mengt.
Mijn kookverhaal (Doriet Janssen)
Deze chutney is lekker bij kaas en vlees ,ook lekker op een boterham met kaas of vlees
Tonnie van Lennep zegt: