Recept
« Terug naar recepten
Krupuk udang sidoarjo garnaal
PT720M
Krupuk udang sidoarjo garnaal
Dit is een recept om zelf kroepoek te maken
Recept van:
marcel knol
Bereidingstijd:
720 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Low Carb - Bijgerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
dit is een recept van lonny
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Krupuk udang sidoarjo garnaal te bereiden
- Pel de garnalen en maal ze in een keukenmachine fijn.
- Meng vervolgens alle ingredienten tot een glad deeg en maak hier een lange rol van.
- Verpak deze in bananenblad of aluminiumfolie en laat dit in een rijststomer ongeveer 2 uur stomen.
- Laatde rol afkoelen en verwijder het bananenblad of aluminiumfolie.
- Snijd het deeg in dunne plakjes en laat deze plakjes in de oven op 70 graden drogen.
- Het drogen in de oven duurt 10 tot 12 uur hierna is de kroepoek klaar om te frituren.