Recept
« Terug naar recepten
Kubis Putih Goreng
PT60M
Kubis Putih Goreng
Een heerlijk kubis putih goreng recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kubis Putih Goreng te bereiden
1).Verhit de olie en fruit daarin aan de uien,knoflook en lomboks,tot de uien zacht en glazig zijn.
2).Doe dan de kunyit er bij en de djahé en blijf goed roeren tijdens het aanfruiten.
3).Nu gaat de kool er bij en blijf het geheel goed doorroeren en omscheppen.
4).Naar smaak Nam Pla toevoegen en vers gemalen peper en of sambal Badja.
2).Doe dan de kunyit er bij en de djahé en blijf goed roeren tijdens het aanfruiten.
3).Nu gaat de kool er bij en blijf het geheel goed doorroeren en omscheppen.
4).Naar smaak Nam Pla toevoegen en vers gemalen peper en of sambal Badja.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
DIEN OP : Geef het ergens bij met rijst en bestrooi met de serundeng.