Recept
« Terug naar recepten
Kwarksaus
PT20M
Kwarksaus
Een heerlijk kwarksaus recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Alan de Boer
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
ong. 4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Onbekend
Bron:
mijn nichtje
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kwarksaus te bereiden
Gooi eerst de kwark in de beslagkom en doe er de helft van de quantiteit van de kwark aan creme fraiche erin (zodat de verhouding 1 op 2 is). Klop dit wat los zodat je een redelijk gladde massa krijgt. Doe er nu melk bij zodat het beter doorroerbaar is en je zelf vind dat het de goede 'dichtheid' heeft voor een saus. Breng het nu op smaak door er peper en zout bij te gooien en, natuurlijk, de fijngesneden bieslook. Laat het lekker afkoelen in de koelkast.
kruidenvrouwke zegt: