KookJij

Kwarksaus

Een heerlijk kwarksaus recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: ong. 4 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron: mijn nichtje
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kwarksaus te bereiden

Gooi eerst de kwark in de beslagkom en doe er de helft van de quantiteit van de kwark aan creme fraiche erin (zodat de verhouding 1 op 2 is). Klop dit wat los zodat je een redelijk gladde massa krijgt. Doe er nu melk bij zodat het beter doorroerbaar is en je zelf vind dat het de goede 'dichtheid' heeft voor een saus. Breng het nu op smaak door er peper en zout bij te gooien en, natuurlijk, de fijngesneden bieslook. Laat het lekker afkoelen in de koelkast.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

kruidenvrouwke

kruidenvrouwke zegt:
Hoi Jeske, Dit lijkt me een lekker sausje voor bij de vis, met dille i.p.v. bieslook of gewoon met allebei! Misschien ook met wat citroensap erdoor.