Recept
« Terug naar recepten
Kwarktaart met frambozen en of aardbeien
PT120M
Kwarktaart met frambozen en of aardbeien
Een heerlijk kwarktaart met frambozen en of aardbeien recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
littlegirl
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kwarktaart met frambozen en of aardbeien te bereiden
Verdeel de lange vingers over de bodem en eventueel zijkant van een beboterde springvorm. Week de gelatineblaadjes in ruim koud water. Pureer de aardbeien en/of frambozen met de limonadesiroop (bewaar 12 mooie aardbeien of frambozen om te garneren)in een keukenmachine of met de staafmixer. Maak de melk warm en los hierin de goed uitgeknepen gelatineblaadjes op. Laat de melk afkoelen tot deze dik begint te worden. Roer de kwark los en meng deze met het citroensap, de melk, de suiker en de vruchtenpuree.Schenk het mengsel in de springvorm en laat de taart minimaal 2 uur in de koelkast opstijven. Garneer met de achtergehouden frambozen of aardbeien en snij de taart in punten..
josephine zegt: