Recept
« Terug naar recepten
Kwartels met bier op een bedje van pasta en ui
PT30M
Kwartels met bier op een bedje van pasta en ui
Een heerlijk kwartels met bier op een bedje van pasta en ui recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ron Docter
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen creatie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kwartels met bier op een bedje van pasta en ui te bereiden
Beboter de braadslede en verwarm de oven voor op 180 graden.
Omwikkel de schoongemaakte kwartels met de plakjes vet spek en leg deze in de braadslede.
Snijdt de ui in partjes en meng deze met de azijn, suiker, paprikapoeder en de mosterd.
Bak in een koekenpan het ui-mengsel op hoog vuur in een klein beetje olie.
Doe de kwartels in de oven en kook ondertussen de pasta "en dente" in een pan met water en wat zout.
Giet na ongeveer 10 minuten het bier over de kwartels en laat deze dan nog ongeveer 10-15 minuten in de oven garen.
Serveer de kwartels op een bord (2 per persoon) op een bedje van de tagliatelle met het uien mengsel.
Omwikkel de schoongemaakte kwartels met de plakjes vet spek en leg deze in de braadslede.
Snijdt de ui in partjes en meng deze met de azijn, suiker, paprikapoeder en de mosterd.
Bak in een koekenpan het ui-mengsel op hoog vuur in een klein beetje olie.
Doe de kwartels in de oven en kook ondertussen de pasta "en dente" in een pan met water en wat zout.
Giet na ongeveer 10 minuten het bier over de kwartels en laat deze dan nog ongeveer 10-15 minuten in de oven garen.
Serveer de kwartels op een bord (2 per persoon) op een bedje van de tagliatelle met het uien mengsel.