Recept
« Terug naar recepten
Laatste avondmaal....
PT90M
Laatste avondmaal....
Een heerlijk laatste avondmaal.... recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
90 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Laatste avondmaal.... te bereiden
Kippebouten eerst goed aanbakken aan weerszijden.
Zet het vuur iets lager en laat de kippebouten goed gekruid bijna gaar worden in de jus samen met de rode wijn.Voeg de champignons en spruiten in vier gesneden,parika's,venkel in reepjes en het witloof in jullienne toe.Laat verder gaar worden en serveer zeer warm.Heerlijk met vers gebakken frietjes.
Zet het vuur iets lager en laat de kippebouten goed gekruid bijna gaar worden in de jus samen met de rode wijn.Voeg de champignons en spruiten in vier gesneden,parika's,venkel in reepjes en het witloof in jullienne toe.Laat verder gaar worden en serveer zeer warm.Heerlijk met vers gebakken frietjes.