Serveer met de pesto.
We drinken hierbij een rode wijn.
Recept
« Terug naar recepten
Lamsbout van de Grill met Amandel - Munt - Pesto
PT30M
Lamsbout van de Grill met Amandel - Munt - Pesto
Een heerlijk lamsbout van de grill met amandel - munt - pesto recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Volkskrant dd 20140625 (Onno Kleyn)
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lamsbout van de Grill met Amandel - Munt - Pesto te bereiden
1).Mix de bestanddelen voor de pesto met elkaar in een keukenblender en begin te pureren en schenk dan beetje bij beetje de olijfolie er bij en blijf blenderen tot een pesto van de gewenste dikte is verkregen.
2).Grill de plakken op hoog vuur in de grillpan. Bij ons was dat 5 minuten de ene zijde en 5 minuten de andere zijde. Dat is verder een kwestie van uitproberen enerzijds en hoe gaar het moet zijn anderzijds.
2).Grill de plakken op hoog vuur in de grillpan. Bij ons was dat 5 minuten de ene zijde en 5 minuten de andere zijde. Dat is verder een kwestie van uitproberen enerzijds en hoe gaar het moet zijn anderzijds.