KookJij

Lamsbout van de Grill met Amandel - Munt - Pesto

Een heerlijk lamsbout van de grill met amandel - munt - pesto recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Gerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Bron: Volkskrant dd 20140625 (Onno Kleyn)
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Lamsbout van de Grill met Amandel - Munt - Pesto te bereiden

1).Mix de bestanddelen voor de pesto met elkaar in een keukenblender en begin te pureren en schenk dan beetje bij beetje de olijfolie er bij en blijf blenderen tot een pesto van de gewenste dikte is verkregen.
2).Grill de plakken op hoog vuur in de grillpan. Bij ons was dat 5 minuten de ene zijde en 5 minuten de andere zijde. Dat is verder een kwestie van uitproberen enerzijds en hoe gaar het moet zijn anderzijds.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Serveer met de pesto.
We drinken hierbij een rode wijn.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst