Recept
« Terug naar recepten
Lamscasserole I
PT300M
Lamscasserole I
Een heerlijk lamscasserole i recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
300 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Tante
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lamscasserole I te bereiden
*Het vlees,de aardappels,uien,knoflook,selderij,champignons en de kruiden gedurende 2 uren in de marinade zetten
*Dan erbij doen de wortel,prei,courgettes,aubergine en pijnboompitten.Dit goed doorroeren en overstorten in een grote ovenschotel of liever een grote pan.
*De oven was reeds aangezet op 200 graden Celsius
*De pan in de oven schuiven en gedurende 2 uren er in laten en vervolgens er uit halen en de casserol op smaak brengen met peper en zout en houd warm
*Dan erbij doen de wortel,prei,courgettes,aubergine en pijnboompitten.Dit goed doorroeren en overstorten in een grote ovenschotel of liever een grote pan.
*De oven was reeds aangezet op 200 graden Celsius
*De pan in de oven schuiven en gedurende 2 uren er in laten en vervolgens er uit halen en de casserol op smaak brengen met peper en zout en houd warm
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
*Opdienen in een diep bord met vers bruin brood en roomboter
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
fokke123 zegt:
voor jouw werk en kook-
kunst fokke de haan vr.gr.:)
deuxchapeaux zegt:
Eet smakelijk,Jan A:?
fokke123 zegt:
fokke 123 zegt: