Recept
« Terug naar recepten
Lamshaasje met wijnjus
PT15M
Lamshaasje met wijnjus
Een heerlijk lamshaasje met wijnjus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
joshua mulders
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wild
Bevat per éénpersoons portie:
270 kCal energie
21 Gram eiwit
17 Gram vet
2 Gram koolhydraten
21 Gram eiwit
17 Gram vet
2 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
joshua
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lamshaasje met wijnjus te bereiden
Bestrooi het vlees met peper en zout.
Verwarm de margarine en bak hierin het vlees op hoog vuur in ca. 8 minuten bruin.
Neem het vlees uit de pan, leg het op een voorverwarmde schaal en dek het af met een dubbel vel aluminiumfolie.
Roer de rozemarijn door de margarine en voeg de wijn toe. Roer al het aanbaksel los en laat de wijn op hoog vuur enigszins inkoken. Maak de jus op smaak met peper en weinig zout. Snijd de lamshaasjes in dikke plakken.
Verwarm de margarine en bak hierin het vlees op hoog vuur in ca. 8 minuten bruin.
Neem het vlees uit de pan, leg het op een voorverwarmde schaal en dek het af met een dubbel vel aluminiumfolie.
Roer de rozemarijn door de margarine en voeg de wijn toe. Roer al het aanbaksel los en laat de wijn op hoog vuur enigszins inkoken. Maak de jus op smaak met peper en weinig zout. Snijd de lamshaasjes in dikke plakken.