Recept
« Terug naar recepten
Lamshamwrap met waterkers
PT30M
Lamshamwrap met waterkers
Een heerlijk lamshamwrap met waterkers recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Camilla Uitermark
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wraps
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lamshamwrap met waterkers te bereiden
Tortilla's in 4 punten snijden en opwarmen in een koekenpan.
Advocado schillen en met een vork fijn maken en met crème fraîche door elkaar mengen. Tortillapuntjes aan één kant hiermee besmeren. Bosuitjes schoonmaken en in lengte halveren. In lengte in dunne reepjes snijden. Plakjes lamsham met reepjes bosui en waterkers op midden van tortillaparten leggen. Parten rondom vulling tot puntzakje dichtvouwen. Vaststeken met cocktailprikker.
Advocado schillen en met een vork fijn maken en met crème fraîche door elkaar mengen. Tortillapuntjes aan één kant hiermee besmeren. Bosuitjes schoonmaken en in lengte halveren. In lengte in dunne reepjes snijden. Plakjes lamsham met reepjes bosui en waterkers op midden van tortillaparten leggen. Parten rondom vulling tot puntzakje dichtvouwen. Vaststeken met cocktailprikker.
Chantal zegt: