Hak een restje bladpeterselie fijn en voeg dat toe aan de mosterdsaus.
Lekker met groente naar keuze en gebakken aardappeltjes of frietjes.
Recept
« Terug naar recepten
Kabeljauwhaas met een romig Limburgs mosterdsausje !
PT15M
Kabeljauwhaas met een romig Limburgs mosterdsausje !
Hier maak ik mijn man blij mee . :)Kabeljauwhaas, daar is hij dol op en ik
ben er ook niet vies van. :)Heerlijke zachte witvis met een romig
mosterdsausje voor een verfijnde finishing touch.
Snel klaar en een gerecht , dat niet moeilijk doet wat betreft bijgerechten,
want oh hier smaakt bijna alles lekker bij. Ik serveerde het ( lekker
gemakkelijk op een zondag ) met röstirondjes en een veelkleurige salade.
Maar ook boontjes, spinazie .....en......
Recept van:
Lidy Berkx
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Kabeljauwhaas met een romig Limburgs mosterdsausje ! te bereiden
- Smelt het kleine klontje boter en smoor er het gesnipperde sjalotje zacht in.
- Voeg mosterd naar smaak en de room toe, roer en laat even pruttelen.
- Breng op smaak met peper , zout en eventueel wat citroensap .
- Bestrooi de drooggedepte kabeljauw met peper en zout en enkele druppels citroensap.
- Bak de vis zachtjes om en om gaar en serveer de kabeljauw met de mosterdsaus en de ringetjes bosui.
Petra Wiggers zegt: