KookJij

Kabeljauwhaas met een romig Limburgs mosterdsausje !

Hier maak ik mijn man blij mee . :)Kabeljauwhaas, daar is hij dol op en ik ben er ook niet vies van. :)Heerlijke zachte witvis met een romig mosterdsausje voor een verfijnde finishing touch. Snel klaar en een gerecht , dat niet moeilijk doet wat betreft bijgerechten, want oh hier smaakt bijna alles lekker bij. Ik serveerde het ( lekker gemakkelijk op een zondag ) met röstirondjes en een veelkleurige salade. Maar ook boontjes, spinazie .....en......
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Europese
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Kabeljauwhaas met een romig Limburgs mosterdsausje ! te bereiden

  1. Smelt het kleine klontje boter en smoor er het gesnipperde sjalotje zacht in.
  2. Voeg mosterd naar smaak en de room toe, roer en laat even pruttelen.
  3. Breng op smaak met peper , zout en eventueel wat citroensap .
  4. Bestrooi de drooggedepte kabeljauw met peper en zout en enkele druppels citroensap.
  5. Bak de vis zachtjes om en om gaar en serveer de kabeljauw met de mosterdsaus en de ringetjes bosui. 

Mijn kookverhaal (Lidy Berkx)

Hak een restje bladpeterselie fijn en voeg dat toe aan de mosterdsaus.
Lekker met groente naar keuze en gebakken aardappeltjes of frietjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Petra Wiggers

Petra Wiggers zegt:
Ik heb het recept van het kabeljauwhaasje favoriet gezet Lidy. Ik heb nog kabeljauw in de vriezer liggen en mijn man - is net als jouw man - hier dol op. Ga ik snel maken en dan hoor je van me. Liefs en groetjes, Petra