Recept
« Terug naar recepten
Lamskoteletjes met knoflookcreme
PT60M
Lamskoteletjes met knoflookcreme
Een heerlijk lamskoteletjes met knoflookcreme recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
540 kCal energie
25 Gram eiwit
48 Gram vet
1 Gram koolhydraten
25 Gram eiwit
48 Gram vet
1 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Allerhande 07 2011
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lamskoteletjes met knoflookcreme te bereiden
Steek de barbecue aan.
Snijd het bovenste kapje van de bol knoflook zodat de tenen zichtbaar worden.
Leg in het aluminium bakje en besprenkel met 1 eetlepel olie.
Pof 20 minuten op de barbecue.
Keer regelmatig.
Laat iets afkoelen en duw de knoflooktenen eruit.
Pers de knoflooktenen en meng ze met de crème fraîche en 2 eetlepels olie.
Breng op smaak met peper en zout.
Rooster het karwijzaad in een koekenpan zonder olie of boter 2 minuten.
Bestrijk het vlees met de rest van de olie en bestrooi met peper en zout.
Gril het vlees op de barbecue circa 4 minuten.
Keer regelmatig.
Bestrooi met het karwijzaad en serveer met de knoflookcrème.
Snijd het bovenste kapje van de bol knoflook zodat de tenen zichtbaar worden.
Leg in het aluminium bakje en besprenkel met 1 eetlepel olie.
Pof 20 minuten op de barbecue.
Keer regelmatig.
Laat iets afkoelen en duw de knoflooktenen eruit.
Pers de knoflooktenen en meng ze met de crème fraîche en 2 eetlepels olie.
Breng op smaak met peper en zout.
Rooster het karwijzaad in een koekenpan zonder olie of boter 2 minuten.
Bestrijk het vlees met de rest van de olie en bestrooi met peper en zout.
Gril het vlees op de barbecue circa 4 minuten.
Keer regelmatig.
Bestrooi met het karwijzaad en serveer met de knoflookcrème.