Recept
« Terug naar recepten
Lamskoteletten Beauanière
PT25M
Lamskoteletten Beauanière
Een heerlijk lamskoteletten beauaniã¨re recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lamskoteletten Beauanière te bereiden
De lamskoteletjes inwrijven met peper,zout,wat tijm,rozemarijn en wat uitgeperste knoflook.De koteletjes 3 min.aan beide kanten in wat boter bruin bakken en warm houden.Nu de 2 lamsniertjes 3 min.in kokend water ondergedomeld houden en dan afspoelen onder koud water.Snijd de niertjes in plakjes van 1 cm.dik en snij de plakjes in blokjes van 1 cm.Snij ook de champignons in plakjes.Verhit in een koekepan de boter.Bak eerst de niertjes 5 min. en bak dan de champignins nog een paar min.mee.Blus dit af met de madeira.Laat het vocht inkoken tot het vrijwel verdampt is.Verdeel dit over de koteletjes en dien ze op.