Recept
« Terug naar recepten
Lamskroon in een rood jasje
PT40M
Lamskroon in een rood jasje
Een heerlijk lamskroon in een rood jasje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marianne jaspaert
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
560 kCal energie
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Het magazine van Delhaize
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lamskroon in een rood jasje te bereiden
Pel de knoflookteentjes en doe ze samen met de uitgelekte tomaten, de thijm en peper en zout in een mixer.
Mix tot je een dikke, homogene massa verkrijgt.
Bestrijk de lamskroon gelijkmatig met dit mengsel.
Bak gedurende 20 min. in een warme oven van 210°.
Haal het vlees uit de oven, dek af met aluminiumfolie en laat 5 min. rusten. Dien goed warm op.
Heerlijk met verse tagliatelle en een auberginepannetje met basillicum.
Mix tot je een dikke, homogene massa verkrijgt.
Bestrijk de lamskroon gelijkmatig met dit mengsel.
Bak gedurende 20 min. in een warme oven van 210°.
Haal het vlees uit de oven, dek af met aluminiumfolie en laat 5 min. rusten. Dien goed warm op.
Heerlijk met verse tagliatelle en een auberginepannetje met basillicum.
Tania zegt: