KookJij

Lamspotje

Een heerlijk lamspotje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
  2. > Hoofdgerechten - Rijst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Proeven
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Lamspotje te bereiden

1. Blancheer de bloemkool en de broccoli 3 minuten in gezouten water. Laat ze schrikken onder koud water en goed uitlekken.
2. Braad de blokjes lamsvlees kort op een hevig vuur rondom aan. Kruid ze met peper en zout.
3. Voeg er de knoflook, de lente-uitjes en alle groenten aan toe. Roerbak een paar minuten.
4. Doe er de bouillon bij. Laat 5 minuten zacht koken. Kruid met peper en zout en een beetje tijm.
5. Doe er de koude boter in vlokjes bij en schep om tot die gesmolten zijn.
6. Lekker met gekookte rijst.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst