KookJij

Lamsracks à la Elja

Een heerlijk lamsracks à la elja recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Familie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Lamsracks à la Elja te bereiden

*Rits blad en naalden van de kruiden takken en doe die in de olif olie
*Doe racks met de marinade-olie in de plastic zak en zorg ervoor dat de racks goed aan alle zijden worden gemarineerd.Zet de zak in de koeling
*Zet de oven aan op 180 graden Celsius
*Pak de racks,goed doordrenkt met olijf olie-marinade
*Peper ze vervolgens ruimhartig via de pepermolen
*Leg ze op een braadslede / rek in het midden van de oven en laat ze daar een half uur liggen.
*Zet de oven dan uit,zet de oven op een kier en laat de racks even 10 minuten rusten
*Roer de boter zacht en werk daardoor de ragfijn gesnipperde knoflook.Laat afkoelen en maak vervolgens
een rol mbv een stuk vershoud folie.Leg de rol in de koeling

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

*Dien op met schijfjes knoflook boter
-Als onderdeel van een hoofdmaaltijd
-Als snack voor meerdere personen

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

deuxchapeaux

deuxchapeaux zegt:
Beste Mensen,Ja,Lamsvlees kan erg lekker zijn.Smaken verschillen.Mijns inziens moet je niet te veel willen doen,anders proef je het lam niet meer.Groetjes van Jan A:D
wim

wim zegt:
Lamsvlees van grote klasse hèèrlijk Jan we gaan de keuken weer in.
Meer mensen zouden lamsvlees moeten eten,gezonder (mits je bij de juiste slager haald)dan het nepvlees en vis in de supermarkt.
Zie je volgende lamsrecept tegemoet.
:););):)