*Dien op met schijfjes knoflook boter
-Als onderdeel van een hoofdmaaltijd
-Als snack voor meerdere personen
Recept
« Terug naar recepten
Lamsracks à la Elja
PT45M
Lamsracks à la Elja
Een heerlijk lamsracks à la elja recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lamsracks à la Elja te bereiden
*Rits blad en naalden van de kruiden takken en doe die in de olif olie
*Doe racks met de marinade-olie in de plastic zak en zorg ervoor dat de racks goed aan alle zijden worden gemarineerd.Zet de zak in de koeling
*Zet de oven aan op 180 graden Celsius
*Pak de racks,goed doordrenkt met olijf olie-marinade
*Peper ze vervolgens ruimhartig via de pepermolen
*Leg ze op een braadslede / rek in het midden van de oven en laat ze daar een half uur liggen.
*Zet de oven dan uit,zet de oven op een kier en laat de racks even 10 minuten rusten
*Roer de boter zacht en werk daardoor de ragfijn gesnipperde knoflook.Laat afkoelen en maak vervolgens
een rol mbv een stuk vershoud folie.Leg de rol in de koeling
*Doe racks met de marinade-olie in de plastic zak en zorg ervoor dat de racks goed aan alle zijden worden gemarineerd.Zet de zak in de koeling
*Zet de oven aan op 180 graden Celsius
*Pak de racks,goed doordrenkt met olijf olie-marinade
*Peper ze vervolgens ruimhartig via de pepermolen
*Leg ze op een braadslede / rek in het midden van de oven en laat ze daar een half uur liggen.
*Zet de oven dan uit,zet de oven op een kier en laat de racks even 10 minuten rusten
*Roer de boter zacht en werk daardoor de ragfijn gesnipperde knoflook.Laat afkoelen en maak vervolgens
een rol mbv een stuk vershoud folie.Leg de rol in de koeling
deuxchapeaux zegt: