Recept
« Terug naar recepten
Lamsvlees met zoete aardappel en bonen
PT25M
Lamsvlees met zoete aardappel en bonen
Een heerlijk lamsvlees met zoete aardappel en bonen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Life & Cooking
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lamsvlees met zoete aardappel en bonen te bereiden
Spoel de bonen af en laat ze uitlekken.
Fruit de uien in een braadpan, waarin je de olijfolie hebt verhit.
Pers de knoflook boven de pan uit.
Bak de aardappel al omscheppend in zo'n 7 minuten mee.
Bestrooi het vlees met zout en peper, doe dit bij het ui-aardappel mengsel en bak het rondom bruin.
Voeg de bonen, de tomatensaus en de sambal toe en verwarm dit 5 minuten mee.
Knip de selderij fijn en voeg dit toe.
Fruit de uien in een braadpan, waarin je de olijfolie hebt verhit.
Pers de knoflook boven de pan uit.
Bak de aardappel al omscheppend in zo'n 7 minuten mee.
Bestrooi het vlees met zout en peper, doe dit bij het ui-aardappel mengsel en bak het rondom bruin.
Voeg de bonen, de tomatensaus en de sambal toe en verwarm dit 5 minuten mee.
Knip de selderij fijn en voeg dit toe.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
tbone zegt:
rob van steensel zegt: