KookJij

Langostinos (grote garnalen) op bladerdeeg

Een heerlijk langostinos (grote garnalen) op bladerdeeg recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: mag gi
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Langostinos (grote garnalen) op bladerdeeg te bereiden

Laat de langostinos en het bladerdeeg (let op voorbereiding !) ontdooien.
Snijd de bladerdeegplakjes diagonaal doormidden.
Maak de champignons schoon en snijd ze in dunne plakjes,
Rasp de kaas en meng deze met paprikapoeder.
Klop het ei met de melk en bestrijk de driehoekjes bladerdeeg ermee.
Beleg ieder driehoekje met 3 langostinos, 1 in schijfjes gesneden champignon en drie plakjes olijf.
Bestrooi de driehoekjes met een beetje geraspte kaas en schuif dit op het rooster in de op 200 graden voorverwarmde oven. Baktijd is 10 minuten.
Uit de oven halen en de kervelblaadjes er over heen strooien en meteen serveren op een bordje per persoon.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

nachtwacht

nachtwacht zegt:
lekker gerecht maar de bereiding moet iets aangepast worden anders word het bladerdeeg niet gaar. eerst bladerdeeg 5min in de oven daarna de garnalen en de champignons erop vervolgens 6 min bakken daarna kaas erop en 4 min afbakken. erg lekker!