Recept
« Terug naar recepten
Langostinos (grote garnalen) op bladerdeeg
PT30M
Langostinos (grote garnalen) op bladerdeeg
Een heerlijk langostinos (grote garnalen) op bladerdeeg recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
mag gi
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Langostinos (grote garnalen) op bladerdeeg te bereiden
Laat de langostinos en het bladerdeeg (let op voorbereiding !) ontdooien.
Snijd de bladerdeegplakjes diagonaal doormidden.
Maak de champignons schoon en snijd ze in dunne plakjes,
Rasp de kaas en meng deze met paprikapoeder.
Klop het ei met de melk en bestrijk de driehoekjes bladerdeeg ermee.
Beleg ieder driehoekje met 3 langostinos, 1 in schijfjes gesneden champignon en drie plakjes olijf.
Bestrooi de driehoekjes met een beetje geraspte kaas en schuif dit op het rooster in de op 200 graden voorverwarmde oven. Baktijd is 10 minuten.
Uit de oven halen en de kervelblaadjes er over heen strooien en meteen serveren op een bordje per persoon.
Snijd de bladerdeegplakjes diagonaal doormidden.
Maak de champignons schoon en snijd ze in dunne plakjes,
Rasp de kaas en meng deze met paprikapoeder.
Klop het ei met de melk en bestrijk de driehoekjes bladerdeeg ermee.
Beleg ieder driehoekje met 3 langostinos, 1 in schijfjes gesneden champignon en drie plakjes olijf.
Bestrooi de driehoekjes met een beetje geraspte kaas en schuif dit op het rooster in de op 200 graden voorverwarmde oven. Baktijd is 10 minuten.
Uit de oven halen en de kervelblaadjes er over heen strooien en meteen serveren op een bordje per persoon.
nachtwacht zegt: