Recept
« Terug naar recepten
Lasagne á la minute
PT15M
Lasagne á la minute
Een heerlijk lasagne á la minute recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Ramon Beuk
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lasagne á la minute te bereiden
Kook de lasagnebladen tot ze zacht zijn en spoel ze goed koud. Meng ondertussen de mozzarella, olijven, in ringetjes, gesneden bosui, bieslook, fijngehakte peper, kappertjes en olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Fruit het gesnipperde uitje en de fijngehakte knoflook in een beetje olie. Blus af met de wijn. Voeg de tijm en de suiker toe, laat het vocht tot de helft inkoken en doe de room en boter erbij. Draai het vuur uit, roer de mosterd erdoor en pureer het geheel met de staafmixer glad. Breng op smaak met zout en peper. Leg een lasagneblad midden op een diep bord. Schep er wat salade op, dek af met een nieuw lasagneblad en herhaal dit. Schep wat saus over het geheel. Garneer met rucola en geraspte kaas.