Recept
« Terug naar recepten
Lasagne met peer
PT50M
Lasagne met peer
Een heerlijk lasagne met peer recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Chantal Drok
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lasagne met peer te bereiden
Maak het sausje door middel van een roux,
Boter laten smelten, sjalotjes en knoflook er in, Dan de bloem er bij, en dan het vocht er alroerend toevoegen, roeren dat het een glade massa is. even door laten koken.
de schaal vullen met,
Lasagneblad, 1/3 saus, 1/3 peer, 1/3 proscuito (instukjes scheuren) 1/3 geitenkaas, Doe dit nog 2 keer. Eindig met een vel lasagne, saus en de parmazaanse kaas.
35 min in de oven op 180 graden
bak de paddestoelen in een pan, als de lasagne klaar is doe de paddestoelen er over heen.
Boter laten smelten, sjalotjes en knoflook er in, Dan de bloem er bij, en dan het vocht er alroerend toevoegen, roeren dat het een glade massa is. even door laten koken.
de schaal vullen met,
Lasagneblad, 1/3 saus, 1/3 peer, 1/3 proscuito (instukjes scheuren) 1/3 geitenkaas, Doe dit nog 2 keer. Eindig met een vel lasagne, saus en de parmazaanse kaas.
35 min in de oven op 180 graden
bak de paddestoelen in een pan, als de lasagne klaar is doe de paddestoelen er over heen.
Mijn kookverhaal (Chantal Drok)
Dit recept heb ik van mijn zusje, die het weer van haar schoonmoeder heeft. Het is superlekker en zal je echt verrassen.
Klasina zegt:
dit recept ken ik uit de Tip van denk ik bijna 10 jaar geleden. Ik dacht dat ik hem nog had, dus niet. Nu kwam ik jouw recept tegen, fijn. Het is een heerlijk recept. Al diverse keren gemaakt.