Recept
« Terug naar recepten
Lauwwarme aardappelsalade met gerookte zalm
PT20M
Lauwwarme aardappelsalade met gerookte zalm
Een heerlijk lauwwarme aardappelsalade met gerookte zalm recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
allerhande
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lauwwarme aardappelsalade met gerookte zalm te bereiden
kook de krieltjes in een bodempje water met zout met de deksel op de pan in 10 minuten gaar.Giet ze af en laat ze afkoelen.Doe de erwten in een schaal en schenk er kokend water op.laat ze 2 minuten staan.Laat ze uitlekken.Klop in een kom de yoghurt met de mayonaise en de olie tot een dressing.Breng op smaak met citroensap en zout en peper.Snijd de krieltjes in plakken en schep die met de augurken en de erwten door de dressing.Verdeel de aardappelsalade over 4 borden,leg de gerookte zalm erop en garneer met de rucola.Bestrooi met peper en serveer direct.
Inez zegt: