Recept
« Terug naar recepten
Lauwwarme andijviesalade met rookworst
PT30M
Lauwwarme andijviesalade met rookworst
Een heerlijk lauwwarme andijviesalade met rookworst recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
littlegirl
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Salades
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lauwwarme andijviesalade met rookworst te bereiden
Andijvie in reepjes snijden, wassen en goed laten uitlekken. Rookworst 15 min. in heet water verwarmen. In 2 koekenpannen 4 el olie verhitten en aardappelschijfjes volgens gebruiksaanwijzing bakken. Paprika schoonmaken en in blokjes snijden. Appel schillen, klokhuis verwijderen en in blokjes snijden. Andijvie, paprika en appel over vier borden verdelen. Van 4 el olie, azijn, mosterd en suiker dressing roeren, op smaak brengen met zout en peper en over andijvie sprenkelen. Rookworst in plakjes snijden, met aardappelschijfjes mengen en over andijvie verdelen. Lekker met pistolets.
sasje zegt: