Recept
« Terug naar recepten
Lauwwarme carpaccio met aardappel en artisjok
PT30M
Lauwwarme carpaccio met aardappel en artisjok
Een heerlijk lauwwarme carpaccio met aardappel en artisjok recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
cucina italia
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lauwwarme carpaccio met aardappel en artisjok te bereiden
maak de artisjokken schoon,verwijder alle harde en stekelige delen en snijd ze vervolgens in partjes,die u tot gebruik in water met citroensap legt.leg de flinterdunne plakjes vlees op een ovenschaal.bestrooi ze met zout en peper en schenk er een straaltje olijfolie overheen.Zet de schaal 5 minuutjes in de oven op 180 graden.Verwarm 2 eetlepels olie in de koekenpan en bak de aardappelpartjes goudbruin en krokant.bestrooi ze met zout en peper.Neem de carpaccio uit de oven,verdeel het vlees over de borden,leg de rauwe artisjokkenpartjes,die u vooraf hebt laten uitlekken en aangemaakt met olie en zout erbij.Garneer naar keuze en serveer de carpaccio met de gebakken aardappelen