Recept
« Terug naar recepten
Lemonmilano
PT30M
Lemonmilano
Een heerlijk lemonmilano recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
12 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
smart cooking
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lemonmilano te bereiden
Meng de mascarpone met de slagroom, suiker en 75 ml citroen/limoensap en klop met een mixer stijf. Maak een bodem van lange vingers (een ronde op een bord of houdt de lange vingers heel en leg ze in een passende rechthoekige schaal). Besprenkel de lange vingers met de helft van het restant citroen/limoensap en bedek met de helft van de room-mascarpone. Leg hier weer een laag lange vingers op, besprenkel met het laatste citroensap en bedek met de rest van de room. Garneer met citroenschijfjes.
[email protected] zegt: