KookJij

Lente-salade met ei en raapsteeltjes

Een heerlijk lente-salade met ei en raapsteeltjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
  2. > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Lente-salade met ei en raapsteeltjes te bereiden

Snij de hardgekookte eieren elk in 4 parten.
Klop een dressing van de knoflook, de olie, de azijn, de mosterd en peper en zout naar smaak.
Schep de raapstelen, de in ringen gesneden ui, de in partjes gesneden tomaat, de in plakjes gesneden radijs, en de ansjovis door elkaar.
Schenk de dressing erover.
Garneer met de olijven en de partjes ei.
Serveer met stokbrood en gezouten boter.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bita

bita zegt:
Past helemaal bij een etentje in de tuin op mooie zomeravond.
Miranda

Miranda zegt:
Jikke: dank je wel, kan ook zeggen dat het ook heel erg lekker smaakt. Raapstelen echter pas vanaf eind februari verkrijgbaar..... dus nog ff wachten.... :p
Jikke

Jikke zegt:
Ziet er heel erg lekker uit;)