Recept
« Terug naar recepten
Lente-salade met ei en raapsteeltjes
PT25M
Lente-salade met ei en raapsteeltjes
Een heerlijk lente-salade met ei en raapsteeltjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Miranda Kester
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lente-salade met ei en raapsteeltjes te bereiden
Snij de hardgekookte eieren elk in 4 parten.
Klop een dressing van de knoflook, de olie, de azijn, de mosterd en peper en zout naar smaak.
Schep de raapstelen, de in ringen gesneden ui, de in partjes gesneden tomaat, de in plakjes gesneden radijs, en de ansjovis door elkaar.
Schenk de dressing erover.
Garneer met de olijven en de partjes ei.
Serveer met stokbrood en gezouten boter.
Klop een dressing van de knoflook, de olie, de azijn, de mosterd en peper en zout naar smaak.
Schep de raapstelen, de in ringen gesneden ui, de in partjes gesneden tomaat, de in plakjes gesneden radijs, en de ansjovis door elkaar.
Schenk de dressing erover.
Garneer met de olijven en de partjes ei.
Serveer met stokbrood en gezouten boter.
bita zegt: