Recept
« Terug naar recepten
Les oeufs gregoire
PT30M
Les oeufs gregoire
Een heerlijk les oeufs gregoire recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Liesbeth de Ruiter
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
mijn moeder.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Les oeufs gregoire te bereiden
Oven voorverwarmen op 175C. Ovenschaal invetten met olie. Eieren daarin breken, dooiers heel laten. In een steelpan room zachtjes verwarmen, blikje tomatenpuree er door roeren. Op smaak brengen met flinke hoeveelheid kaas en peper en zout. Voorzichtig bij eieren (niet er over heen)gieten. Dun laagje kaas er over en ca. half uur in oven laten staan.