Met veel dank aan mijn vader, die dit vroeger altijd voor mij maakte.
Nu nog steeds een succes met verjaardagen.
Recept
« Terug naar recepten
Leverworst in het zuur
PT15M
Leverworst in het zuur
Een heerlijk leverworst in het zuur recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Leverworst in het zuur te bereiden
Roer zoveel suiker door het nat, dat het zoet is.
Peper er bij doen.
Snij de worst aan plakjes van 1cm en doe ze in de pot en vul het verder aan met azijn.
Schud het voorzichtig door elkaar, zodat de azijn zich mengt met het nat.
Misschien nog wat suiker er bij, dus even proeven.
Zet het in de koelkast en dan begint het wachten.
Om het echt smakelijk te krijgen, laat ik het minstens 3 weken staan.
Peper er bij doen.
Snij de worst aan plakjes van 1cm en doe ze in de pot en vul het verder aan met azijn.
Schud het voorzichtig door elkaar, zodat de azijn zich mengt met het nat.
Misschien nog wat suiker er bij, dus even proeven.
Zet het in de koelkast en dan begint het wachten.
Om het echt smakelijk te krijgen, laat ik het minstens 3 weken staan.
Kirpenstein zegt: