De ham is dan klaar. Geef er rijst bij of een heel rijke aardappelpuree en een groene salade.
Er hoeft verder niets bij.
Je mag desnoods wat uien en knoflook toevoegen en een lik mosterd om te smeren, maar dat is het dan ook wel.
Recept
« Terug naar recepten
Licht Gezouten Geconserveerde Ham Slowcooken
PT480M
Licht Gezouten Geconserveerde Ham Slowcooken
Een heerlijk licht gezouten geconserveerde ham slowcooken recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
480 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Jan A.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Licht Gezouten Geconserveerde Ham Slowcooken te bereiden
1).Verdeel 200 gram bruine suiker gelijkmatig over de bodem van crockpot.
2).De rest van de suiker goed IN de ham wrijven.
3).Leg de ham met zijn platte kant in het midden van de crockpot op de suiker
4).Sluit het deksel goed en zet de slowcooker op SLOW en laat de ham er ongeveer 450 minuten in gaar sudderen. In ieder geval moet de kern-temperatuur niet hoger komen dan 65 graden Celsius.
2).De rest van de suiker goed IN de ham wrijven.
3).Leg de ham met zijn platte kant in het midden van de crockpot op de suiker
4).Sluit het deksel goed en zet de slowcooker op SLOW en laat de ham er ongeveer 450 minuten in gaar sudderen. In ieder geval moet de kern-temperatuur niet hoger komen dan 65 graden Celsius.