Recept
« Terug naar recepten
Limoen-en ricottabeignets met fruitpuree
PT25M
Limoen-en ricottabeignets met fruitpuree
Een heerlijk limoen-en ricottabeignets met fruitpuree recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
sonja dejonckheere
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Erik Vernieuwe
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Limoen-en ricottabeignets met fruitpuree te bereiden
Verwarm de olie in een wok of frietketel tot 180°c.
Roer alle ingredienten voor de beignets samen tot een deeg.
Vorm met twee eetlepels kleine beignets en laat voorzichtig in de hete olie vallen.
Bak enkele minuten tot ze goudbruin zijn, draai om en laat verder bakken.
Laat de beignets uitlekken op huishoudpapier.
Meng het fruit en de rietsuiker in een blender of keukenrobot tot puree.
Leg drie beignets op een bord, bestrooi eventueel met poedersuiker en schep er een beetje fruitpuree bij.
Roer alle ingredienten voor de beignets samen tot een deeg.
Vorm met twee eetlepels kleine beignets en laat voorzichtig in de hete olie vallen.
Bak enkele minuten tot ze goudbruin zijn, draai om en laat verder bakken.
Laat de beignets uitlekken op huishoudpapier.
Meng het fruit en de rietsuiker in een blender of keukenrobot tot puree.
Leg drie beignets op een bord, bestrooi eventueel met poedersuiker en schep er een beetje fruitpuree bij.