KookJij

Limoen-Gember Dipsaus

Kan eigenlijk overal bij worden gebruikt denk ook aan loempiatjes,dimsummetjes,enz.,geroosterd vlees,enz.)
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Vietnam
Keuken: Oosterse
Bron: Familie Hong Kong
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Limoen-Gember Dipsaus te bereiden

*Doe de limoensap en water in een kommetje met de suiker en roer totdat de suiker volledig is opgelost.
*Doe dit limoen mengsel samen met de rest van de ingredienten in een blender en pureer net zo lang tot er een mooie homogene saus is.
*Bewaar in de koelkast in een afgesloten potje.
Blijft  tenminste1 week goed

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Dit dipsausje kan natuurlijk op allerlei manieren worden verrijkt, maar boven omschreven saus is de basis.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst