Recept
« Terug naar recepten
Limoen-Gember Dipsaus
PT15M
Limoen-Gember Dipsaus
Kan eigenlijk overal bij worden gebruikt denk ook aan loempiatjes,dimsummetjes,enz.,geroosterd vlees,enz.)
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Sauzen & dressings - Koud
- > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Vietnam
Keuken:
Oosterse
Bron:
Familie Hong Kong
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Limoen-Gember Dipsaus te bereiden
*Doe de limoensap en water in een kommetje met de suiker en roer totdat de suiker volledig is opgelost.
*Doe dit limoen mengsel samen met de rest van de ingredienten in een blender en pureer net zo lang tot er een mooie homogene saus is.
*Bewaar in de koelkast in een afgesloten potje.
Blijft tenminste1 week goed
*Doe dit limoen mengsel samen met de rest van de ingredienten in een blender en pureer net zo lang tot er een mooie homogene saus is.
*Bewaar in de koelkast in een afgesloten potje.
Blijft tenminste1 week goed
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Dit dipsausje kan natuurlijk op allerlei manieren worden verrijkt, maar boven omschreven saus is de basis.