Recept
« Terug naar recepten
Linguine met kip en gekonfijte citroen
PT20M
Linguine met kip en gekonfijte citroen
Een heerlijk linguine met kip en gekonfijte citroen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Gevogelte
- > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Linguine met kip en gekonfijte citroen te bereiden
1. Verhit de olie in een koekenpan en doe er de droge kruiden, gesnipperde ui en geperste knoflook bij. Laat 5 minuten sudderen zodat alle aroma's vrij komen.
2. Snij de gekonfijte citroen in fijne reepjes. Snij de kip in dobbelsteentjes. Doe ze ook in de koekenpan en laat ze mee bakken op hoog vuur. Doe er het citroensap, de bouillon, de olijven en de boter bij en laat 10 minuten sudderen. Doe er tenslotte de verse koriander bij.
3. Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Meng de pasta met de saus en dien meteen op.
2. Snij de gekonfijte citroen in fijne reepjes. Snij de kip in dobbelsteentjes. Doe ze ook in de koekenpan en laat ze mee bakken op hoog vuur. Doe er het citroensap, de bouillon, de olijven en de boter bij en laat 10 minuten sudderen. Doe er tenslotte de verse koriander bij.
3. Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Meng de pasta met de saus en dien meteen op.