Recept
« Terug naar recepten
Linzenschotel met selderie en wortels in brood
PT60M
Linzenschotel met selderie en wortels in brood
Een heerlijk linzenschotel met selderie en wortels in brood recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Linzenschotel met selderie en wortels in brood te bereiden
Was de linzen in koud water en laat ze goed uitlekken. Verhit een beetje olie in een kookpan en stoof de uien tot ze glazig zijn. Voeg de wortels, peterseliewortel, selderie en de kruiden erbij en laat eventjes smoren. Voeg de linzen erbij en laat eventjes meestoven. Overgiet met de groentebouillon en laat ca. 45 min. zachtjes sudderen. Breng de ovenschotel op smaak met zout, peper en azijn en serveer ze naar eigen wens in kleine, uitgeholde roggebroodjes.
derbyke zegt: