Recept
« Terug naar recepten
Lisdoornvarna zalm-kaashoorntjes
PT10M
Lisdoornvarna zalm-kaashoorntjes
Een heerlijk lisdoornvarna zalm-kaashoorntjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
8 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Ierland
Keuken:
Europese
Bron:
The claddagh
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Lisdoornvarna zalm-kaashoorntjes te bereiden
Doe de kaas in een kom en roer die zacht. Voeg de sour cream, bieslook, mierikswortel en suiker toe. Breng op smaak met (zout) peper. Dek de kom af met folie en zet minsten 2 uur in de koelkast.
Bereidingswijze
Leg de plakjes zalm op een werkblad en verdeel de creme erover. Rol de plakjes op in de vorm van een hoorntje en steek met een cocktailprikker vast.
Serveertips
Leg wat slablaadje op een schaal en leg hier de hoorntjes op.
Bereidingswijze
Leg de plakjes zalm op een werkblad en verdeel de creme erover. Rol de plakjes op in de vorm van een hoorntje en steek met een cocktailprikker vast.
Serveertips
Leg wat slablaadje op een schaal en leg hier de hoorntjes op.
liske zegt: