KookJij

Lisdoornvarna zalm-kaashoorntjes

Een heerlijk lisdoornvarna zalm-kaashoorntjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Ierland
Keuken: Europese
Bron: The claddagh
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Lisdoornvarna zalm-kaashoorntjes te bereiden

Doe de kaas in een kom en roer die zacht. Voeg de sour cream, bieslook, mierikswortel en suiker toe. Breng op smaak met (zout) peper. Dek de kom af met folie en zet minsten 2 uur in de koelkast.
Bereidingswijze
Leg de plakjes zalm op een werkblad en verdeel de creme erover. Rol de plakjes op in de vorm van een hoorntje en steek met een cocktailprikker vast.
Serveertips
Leg wat slablaadje op een schaal en leg hier de hoorntjes op.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

liske

liske zegt:
Keilekker Marijke! Ik heb ze klaargemaakt en daarna 2 uur in de koeling: moeilijk om eraf te blijven! lekker pittig met die mierikswortel, deze past goed bij de zalm.